Analiza parametrów kolorymetrycznych źrodeł LED przeznaczonych do oświetlenia wybranej grupy produktów spożywczych

Zgłaszający: dr inż. Krzysztof Skarżyński
  • Status dostępności:Wolny
  • Słowa kluczowe:elektrotechnika, technika świetlna, kolorymetria, źródła światła, LED
  • Opis:

    1. Opis wymagań i zaleceń stawianych parametrom kolorymetrycznym źródeł LED przeznaczonych do oświetlenia wybranej grupy produktów. Do wyboru: pieczywo, warzywa i owoce, mięso.
    2. Cel pracy, wybór i charakterystyka próbek
    3. Wykonanie kolorymetrycznych pomiarów laboratoryjnych
    4. Wizualizacja i analiza uzyskanych wyników
    5. Wnioski końcowe i podsumowanie

  • Typ pracy: inżynierski
  • Kierunek: Elektrotechnika
  • Uwagi:Praca we współpracy z firmą LUMIQON (dostarczenie próbek)
Powrót